Tilpassende teknologi tilå nå ønsket mål

Forbedre virksomheten din ved å stole på at vi passer på koden din. Med mange års erfaring kan vi hjelpe deg med å vinne kunder og oppnå gode resultater for din virksomhet.

Våre tjenester

Vi sørger for at vi forstår nøyaktig hva som må løses, og hvorfor, før vi starter med magien vår.

Episerver - Optimizely

Episerver er en av de ledende leverandørene av løsninger for digitale opplevelser, inkludert innhold, handel og markedsføring. Som en av Episerver-partnerne har vi mange vellykkede prosjektleveringer i Episerver.

Les mer

Fintech

Finansteknologi utvikler seg raskt og tilbyr en rekke bank- og finansielle tjenester. Vi har implementert løsningene våre i et bredt spekter av skandinaviske finansselskaper.

Les mer

CMS-løsninger

Epicentrums CMS-løsninger tilbyr unik front-end design for ditt innhold og velkjente back-end miljø for dine redaktører. Vårt vinnende CMS-team jobber med sin magi med: Craft CMS, Piranha CMS og WordPress.

Les mer

Skreddersydde løsninger

Våre skreddersydde nettapplikasjoner løser spesifikke klient- eller operasjonelle krav. Våre .NET Core, Ruby on Rails eller PHP er løsninger tilpasset dine konkrete behov og utviklet for å være brukervennlig.

Les mer
kjernen av virksomheten din

Fintech-løsninger

Finans + teknologi = SUKSESS

Innenfor Stacc Group utvikler vi sammen med Quesnay AS banksystemer og verktøy for det meste for skandinaviske kunder. Systemer er basert på mikroservices som gir mulighet for selvstendig bruk av bankmoduler og komponenter, tilpasset kundens behov og virksomhet.

Vi utvikler komponenter som gir kundene nødvendig infrastruktur:

  • for å samle inn, validere og behandle kundenes data
  • å ha muligheten til å lage offentlige og private skjemaer for kundenes datainnleveringer
  • å ha automatiserte samsvarsprosesser og datautveksling mellom systemer
  • å lagre dokumenter og håndtere deres tilgangsrettigheter
  • å ha automatisk digital signering av dokumenter
  • for å tillate integrering av spesifikke data i deres eksisterende løsninger
  • for å tillate integrering av eksisterende data i komponenter
  • for å sikre trygg autentisering og autorisasjon på tvers av interne og eksterne systemer
Episerver Associate Partner

Episerver CMS - Optimizely

Vi leverer nettløsninger basert på Episerver CMS-plattform som er et av de mest populære innholdsstyringssystemene for .NET i Skandinavia og utover.

Episerver gjør det mulig for digitale ledere å skape enestående opplevelser for kunder - og alltid med målbare forretningsresultater. Episerver Digital Experience Cloud ™ binder sammen digitalt innhold, handel og markedsføring i en plattform, inkludert omnikanalsløsninger for smart personalisering og intelligente kampanjer.

Denne plattformen har vært ledende i Gartners Magic Quadrant for Web Content Management de siste 5 årene og har blitt anerkjent for strategi i Forrester Wave for Web Content Management Systems.

Hva vi gjør
STORE SELSKAPS NETTSIDER, NETTBUTIKKER, NETTAPPLIKASJONER, EXTRANET OG INTRANETLØSNINGER

Hold deg foran spillet

Skreddersydde løsninger

Unike apper for unike kunder

Takket være vår erfaring og kunnskap, er vi fullt spesialiserte i å utvikle programvareløsninger tilpasset spesielle kundebehov. Vi har utviklet et bredt spekter av løsninger i følgende bransjer: Bank, forsikring, netthandel, digital markedsføring, innholdsstyring. Avhengig av det aktuelle området, bruker vi alltid banebrytende teknologier og best mulige teknologibunker. For de gitte kravene vil vi bruke det beste fra .NET, Ruby on Rails eller PHP-teknologier.

Ved bruk av den beste teknologi og prosjektstyringspraksis, blir vår klient / partner et aktivt prosjektteammedlem og deltar i alle faser av prosjektet: planlegging, overvåking, styring av tidsfrister og forespørsler, testing, etc.

Når vi utvikler spesialtilpassede applikasjoner, engasjerer vi programvareingeniører, og også eksperter med relevant domenerfaring.

Fleksibilitet og kontroll

Craft CMS, Piranha CMS, WordPress

Alt er nett, nett er alt

Ved siden av Episerver lager våre CMS-spesialister: Craft CMS, Piranha CMS og WordPress.

Craft CMS - Da vi prøvde Craft CMS for første gang, var vi strålende fornøyd med fleksibiliteten, hastigheten og arkitekturen. Vi holdt den oppfatningen frem til i dag og styrket den enda mer.

Piranha CMS - Craft's motstykke i asp.NET Core univers er Piranha CMS. Innholdet ditt er organisert og administrert på en intuitiv og fleksibel måte for en best mulig opplevelse.

WordPress - WordPress CMS er ansvarlig for mer enn 33% av internett. Hvis du trenger et WordPress-nettsted, må du ikke lete videre, du er på rett sted.

Hva vi gjør
WEBSITES, LANDING PAGES, E-STORES, WEB APPLICATIONS, CONTENT STORES FOR APPS (HEADLESS CMS)

Det handler om oss,
fortell oss om deg